Δημιουργια   LingSoft  2004

Daytona
Τετρατροχα
Service
Ανταλλακτικα
Benelli

 
Έκθεση
Αξεσουαρ
Sym
Modenas

 

 

 

 

Θ.Σιαφάκας
Γ.Αρναούτογλου

Γεννημένος το 1962, στην Αθήνα παντρεμένος, πατέρας 2 παιδιών, εργάζεται στο χώρο εδώ και 23 χρόνια. Έχει δουλέψει σκληρά κοντά σε άτομα με πείρα και υπευθυνότητα ώστε να καταφέρει να αποκτήσει τη δική του προσωπική εμπειρία και καταξίωση στο χώρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε καλύτερα προσφέροντας σας την επαγγελματικότητα μας  και τη καλή μας διάθεση.

Οι πελάτες  μας όλα αυτά τα χρόνια έγιναν φίλοι μας. Τους προσφέραμε, και τους προσφέρουμε ακόμη την εμπιστοσύνη και την καλή μας διάθεση ώστε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που αντέχει στο χρόνο.

Το 1994 μετά από αρκετές επαγγελματικές περιπλανήσεις ξεκινήσαμε τη δική μας   Εταιρία. Mototraffic Γ.Αρναούτογλου & Θ.Σιαφάκας Ο.Ε.

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η υπομονή και η πείρα των χρόνων τους έχουν κάνει αυτό που θα συναντήστε σήμερα.

Ως άτομα ο Γιώργος και ο Θωμάς γνωρίζονται εδώ και 20 χρόνια. Εκτός από την κοινή επαγγελματική σταδιοδρομία τους ενώνει και η φιλία αρκετών χρόνων.

Γεννημένος το 1966, στα Τρίκαλα παντρεμένος, πατέρας 1 παιδιού, εργάζεται στο χώρο εδώ και 20 χρόνια. Έχει δουλέψει και αυτός σκληρά κοντά σε άτομα με πείρα και υπευθυνότητα ώστε να καταφέρει να αποκτήσει και αυτός τη δική του επαγγελματική κατάρτιση και την υπευθυνότητα στο χώρο αυτό.